R-ShowRoom – pierwszy w Warszawie, pierwszy na świecie półautonomiczny salon wystawowy
Rest Lords uruchamia pilotażowy, półautonomiczny salon wystawowy – R-ShowRoom. Salon zlokalizowany będzie w Warszawie, przy ul. Płosa 1, lok. U3. Pre-otwarcie salonu nastąpi 15 czerwca. W pierwszych 3 dniach salon będzie do dyspozycji gości i dziennikarzy. Od 19 czerwca R-ShowRoom będzie dostępny dla wszystkich Klientów. To pierwsze nie tylko w Polsce, ale i na świecie miejsce, gdzie będzie można przetestować fotele masujące bez fizycznej obecności obsługi. Klient jednak nie jest pozostawiany bez opieki i doradztwa – asystować mu będzie ekspert... zdalnie!
2023-05-29, 16:00

Rest Lords uruchamia pilotaowy, półautonomiczny salon wystawowy R-ShowRoom. Salon zlokalizowany bdzie w Warszawie, przy ul. Płosa 1, lok. U3. Pre-otwarcie salonu nastąpi 15 czerwca. W pierwszych 3 dniach salon bdzie do dyspozycji goci i dziennikarzy. Od 19 czerwca R-ShowRoom bdzie dostpny dla wszystkich Klientów. To pierwsze nie tylko w Polsce, ale i na świecie miejsce, gdzie bdzie mona przetestowafotele masujce bez fizycznej obecnoci obsługi. Klient jednak nie jest pozostawiany bez opieki i doradztwa – asystowamu bdzie ekspert... zdalnie!

Wyjątkowa asysta eksperta z odległości 214 km od salonu...

R-ShowRoom to wyjtkowy projekt, który zaciera granice midzy fizyczna zdalnobecnociobsługi. W nowym salonie kontakt eksperta z Klientem umoliwi zaawansowany technologicznie system audiowizualny, połączony z technologiami zdalnego dostpu. Całą koncepcji sposób jej wdroenia firma okreliła skrótem R.A.R.E od Remote Assistant Real Experience:

„Nie będzie odkryciem, gdy powiem, że w ostatnich latach popularne stają się autonomiczne punkty sprzedaży, zapewniające Klientowi wygodny, samoobsługowy dostęp do towarów bez udziału fizycznej obsługi. Ale nasze rozwiązanie skupia się na połączeniu tego, co najlepsze w bezpośrednich kontaktach z Klientem z możliwościami, jakie oferują nam nowe technologie. Skupiamy się na tym, żeby Klient czuł się zaopiekowany na podobnym poziomie jak przy fizycznej obecności eksperta” – mówi Grzegorz Najmowicz, Członek Zarzdu Rest Lords.

Od sprzedaży e-commerce do półautonomicznego salonu wystawowego

Jednz cenionych wartoci w firmie jest dążenie do perfekcji, przejawiajce siw cigłym szukaniu najlepszych rozwiza, zarówno jeeli chodzi o dobór asortymentu, jak i sposób jego prezentowania czy sprzeday. Owe dążenia i poszukiwania zaowocowały niespotykanym połączeniem technologii i najwyszej klasy urzdzeaudiowizualnych, w rezultacie czego powstał pierwszy na świecie półautonomiczny salon sprzedażowy:

Każdego dnia przyświeca nam myśl: Tu liczy się tylko Twoje dobre samopoczucie. Słowa te przekładamy na czyny, oferując naszym Klientom możliwie najlepszą, troskliwą obsługę, rzetelność na każdym etapie i sprawdzone, wyselekcjonowane fotele masujące. Nie inaczej będzie w R-ShowRoom’ach” – podsumowuje Paweł Majer, Prezes Zarzdu Rest Lords.

Rezerwacji wizyty mona dokonapod adresem: r-showroom.restlords.com

O Rest Lords, czyli kim są „lordowie odpoczynku”

Firma powstała w 2009 roku i od samego pocztku specjalizuje sitylko w fotelach masujcych. Posiada własnmarkMassaggio. Po 6 latach dowiadcze, w 2015 roku zaczęła działapod nazwRest Lords. Ambicjwłacicieli stało sizapewnienie Klientom najlepszej na rynku oferty foteli masujcych z ponadstandardowobsług. Hasłem stało si: „Tu liczy się tylko Twoje dobre samopoczucie”. Działalność opiera głównie na e-commerce. Obecnie, oprócz własnej marki Massaggio, jest wyłącznym dystrybutorem Fujiiryoki (najstarsza na wiecie marka foteli masujcych, ich wynalazca), Keyton (jedyny europejski producent foteli masujcych, oferujcy fotele personalizowane), iRest (wiatowy potentat produkcji foteli masujcych). Rest Lords posiada salony wystawowe w rodzimym Olsztynie, Wrocławiu oraz w Holandii w modelu franczyzowym. Firma szczyci sidoskonałymi opiniami i ogromnym zaufaniem Klientów.

Półautonomiczne salony wystawowe R-ShowRoom skolejnym krokiem w rozwoju marki.

Kontakt z mediami:
Ewelina Tylman